Nicolai Kristensen

Online Marketing Specialist

Nicolai er virksomhedens annonceringsekspert på digitale platforme. Han har mere end 5 års praktisk erfaring med bl.a. sociale medier, Google Display-annoncering, teknisk opsætning af AdWords, Analytics, Tag manager med videre.

Har du spørgsmål til opsætning af kampagner, dataopsamling eller optimal budgetlægning og planlægning for din online markedsføring, så er Nicolai den rette.

Det er i øvrigt også Nicolai, du vil få besøg af, hvis du har behov for en dygtig oplægsholder inden for Social Media, eller undervisning i brugen af sociale platforme, e-mail markedsføring mv.

Interessen for online markedsføring startede for alvor i forbindelse med et ophold i Californien, hvor Nicolai bl.a. arbejdede med Facebook og e-mail markedsføring hos et online bureau med speciale i franchising. Den praktiske erfaring understøttes desuden af hans bachelor of arts in international communications and multimedia fra Aarhus Universitet.

Til dagligt er han bosat i Lystrup, og oprindeligt kom han til verden i Holstebro i 1992. Nicolai har en forkærlighed for Italien, grundet hans store passion for italienske biler - Ferrari. Det betyder også, at en stor del af hans fritid bruges på biler og motorsport - især Formel 1. Udover motorsporten, så holder han sig i form i det lokale fitnesscenter, eller tager på fisketure, når tiden og vejret tillader det.

 

"Work smarter, not harder"