Om MySupport

MySupport.dk er et full-service, dansk in-house udviklingshus indenfor både app- og hjemmesideudvikling samt udvikling og analyse af online markedsføring. Vi opererer primært på B2B-markedet, hvor vi skaber digitale løsninger til virksomheder, som ønsker at gøre en forskel i forhold til deres online tilstedeværelse, og som samtidigt kan optimere deres salgsproces og arbejdsflow – både internt og eksternt.

En af vores store styrker er, at vi er flok nørder med en stor passion for god kode, og i et tæt samspil med vores kunder skaber vi professionelle løsninger, som skaber værdi for virksomheden. Hos MySupport tror vi nemlig på, at en stor faglig viden og erfaring blandet med passion, høj arbejdsmoral og ordenlighed er nøglen til et stærkt og tæt samarbejde. På den måde er vi med i hele processen – lige fra første kontakt til support på den lancerede løsning, som gør, at vi altid står klar med kompetent og vidensbaseret rådgivning og vejledning, så vores kunder får lige præcis den løsning, som de har behov for.

”Gennem vejledning, ærlighed og ordenlighed udvikler vi løsninger, som skaber værdi for vores kunder”

Stifter og direktør for MySupport, Torsten Nielsen

Hvad tilbyder vi?

Vi har tre underafdelinger hos MySupport, som hver især arbejder med hver deres nicheområde indenfor udvikling og rådgivning af digitale produkter – på den måde er vi specialister på hver vores område. Dette gør, at vi kan tilbyde vores kunder den helt rette vejledning ift. ønsker, krav og behov på deres løsning uanset, hvad den måtte være.

Diviso.dk

Hos Diviso beskæftiger vi os med design og udvikling af professionelle webløsninger og e-handelsløsninger, som kan hjælpe din virksomhed med at få en professionel online profil, der støtter op om jeres brand image og giver jeres besøgende det rette indtryk. 

Vi er stolte af både at være Umbraco Registrered Partner og certificerede Ucommerce Partner. Derfor tilbyder Diviso udvikling af corporate webløsninger, der er baseret på det populære og brugervenlige danske CMS-system, Umbraco CMS, samt e-handelsløsninger, der er baseret på Umbracos e-commerce platform, Ucommerce. Det betyder, at vores design- og udviklingsteam kan sikre dig den ultimativt bedste webløsning med Umbraco CMS.

OmniShare.dk

OmniShare er en sales enablement platform, som er designet til at lette arbejdsgangen for dit salgspersonale, ved at centralisere adgangen til alt salgs- og markedsføringsmateriale gennem én app.

Appen bruges på messer, til salgsmøder og som internt værktøj. Den giver mulighed for at præsenterer materialer digitalt, indsamle leads via formularer, oprette besøgsrapporter og meget mere.

Derudover gør OmniShare sales enablement salget mere intelligent. I appen kan salgsorganisationen sende præsentationer, tilbud m.v. hvilket modtageren får adgang til via et link – På den måde er det muligt at indsamle statistikker om, hvornår modtageren åbner og læser de fremsendte materialer.

På den måde kan salgsorganisationen fokusere salgsindsatsen og følge op på salgsemner, når de har læst de tilsendte materialer.

  • Det ultimative salgs- og markedsføringsværktøj
  • Vidensdeling
  • Materiale er altid tilgængeligt – Selv offline
  • Ingen begrænsninger på dokumentstørrelse

Retainer.dk 

Hos Retainer er vi specialister i online markedsføring, og vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med at blive set, skabe de rette budskaber og optimere jeres visninger på tværs af online platforme. 

Vi tilbyder mange aspekter indenfor online markedsføring heriblandt søgemaskineoptimering (SEO), fokuserede Google Adwords kampagner og remarketing. Derudover tilbyder vi også hjælp til at optimere din online markedsføring på de sociale medier – både ift. opsætning, annoncering og support.

Vores markedsføringstiltag tager udgangspunkt i vores fire koncepter, Opmærksomhed, Interesse, Leadgenerering og Kundefastholdelse, som hver især har sit fokus. På den måde får du en vidensbaseret og målrettet online markedsføring, som bliver skræddersyet og tager udgangspunkt i din virksomhed og jeres kunder.